Villa Adria II (Vila Lara), ČanjNovizgrađeni objekat Adria II (Vila Lara) se nalazi u mirnom dijelu Čanja na 80 metara od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima. Sastoji se od dva povezana objekta sa ukupno 104 lezaja u 1/2, 1/3, 1/4 soba prve kategorije – po međunardnim standardima sa dvije zvjezdice –soba ima sopstveno kupatilo, terasu i TV, pojedine sobe su klimatizovane i imaju frižider, a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljene sobe pružaju potpuni konfor i udobnost turista.
Obezbeđen parking prostor uz sami objekat.

Pansion Adria 2 (Vila Lara) ima prostrani restoran sa letnjom baštom u kojoj turisti mogu dobiti kvalitetne i sveže obroke domaće hrane od uvek nasmejanog i ljubaznog osoblja. Za klasicnu ishranu - u ponudi su dva jela za rucak i veceru.

Atraktivno turisticko mesto Čanj pored pjeskovite i prostrane zlataste plaže krasi čuvena kraljicina plaža koju smatraju biserom Jadrana.

Boravisna taxa i osiguranje nisu uracunati u cenu i placaju se na recepciji vile. Odrasli placaju 1.26 eura dnevno a deca 0.90 eura dnevno.Atraktivno turističko mesto, pripada Barskoj Rivijeri. Nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora. Ima izuzetnu šljunkovitu, zlatastu plažu u dužini od 1.200 m. Zbog boje i ljepote šljunka kojim je prekrivena, plaža u Čanju dobila je naziv "Biserna obala". U neposrednoj blizini Čanja je smeštena čuvena Kraljičina plaža prikazana na slici do koje se dolazi samo brodićem. Čanj turisti rado posećuju, uživajući u čistoj boji mora i vrelini sunca. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz